Svédmasszázs MiskolcA masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól) mentes módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. Modern társadalmunk stresszes, rohanó életmódja és a belőle származó testi-lelki egyensúly elvesztése lehetetlenné teszi az általános elégedettség és boldogság fenntartását. A masszázs egy passzív kikapcsolódási forma, mely nagyon fontos mind a test, mind a lélek szempontjából. A mai kor embere túlhajszolt, tele van feszültséggel, nincs ideje foglalkozni saját magával, ezáltal sajnos az egészségével sem.

A masszázs relaxál, oldja a feszültséget és segít az alvászavarok leküzdésében, sőt, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas. Nem csak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak. A masszázs hatása kétféle lehet: közvetlen és közvetett. Közvetlen hatásnál helyi reakciókat érünk el, például izomtónus javítása, feszes izomzat lazítása. A közvetett hatás esetében pedig a belső szervek funkcionális működését befolyásolhatjuk. A masszázs terápiás hatása alapján tehát fontos szerepet játszik a megelőzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban.

sv2A masszázs ízületeket is regenerál! Csont vagy ízületi sérülések után, mivel az izmok, ízületek mozdulatlanságra kényszerülnek, lelassul a helyi vérkeringés, nyirokpangás következik be, ez pedig duzzanathoz,izomletapadásokhoz vezet. Megfelelő masszázs alkalmazásával felgyorsíthatjuk a vér- és nyirokkeringést, eloszlik a duzzanat, fellazul az összetapadás, és az ízület visszanyeri egészséges aktivitását.

svédmasszázs miskolcIntenzív erőteljes masszázskezelés, nagy részben masszázs fogásokkal a sporttevékenységgel együtt járó aktív izom és ízületi munka elő- és utókezelésére. Sport területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.Sport tevékenység előtt: bemelegítő és teljesítménynövelő, izom és ízületi sérülések veszélyét redukáló hatású. Sport után: lazító, izomláz csökkentő, és az izmokban zajló anyagcserét segíti elő.
Szalon kép
A masszázst gyógymasszázs formájában rendszerességgel ajánlom. Betegségek, problémák esetén hetente kétszer. Rekreációként heti, egy átmozgatásként. Természetesen ez egyéni igény szerint változik, az  első konzultáció alakalmával egyeztetjük. Naprakész infók, hírek, érdekességek a Fecebook oldalamon itt >>
 

Bejelentkezni e-mailben, vagy telefonon lehet:
erikabihari80@gmail.com vagy +3670/944-81-69