Masszázs

Svédmasszázs MiskolcA masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól) mentes módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. Modern társadalmunk stresszes, rohanó életmódja és a belőle származó testi-lelki egyensúly elvesztése lehetetlenné teszi az általános elégedettség és boldogság fenntartását. A masszázs egy passzív kikapcsolódási forma, mely nagyon fontos mind a test, mind a lélek szempontjából. A mai kor embere túlhajszolt, tele van feszültséggel, nincs ideje foglalkozni saját magával, ezáltal sajnos az egészségével sem.

A masszázs relaxál, oldja a feszültséget és segít az alvászavarok leküzdésében, sőt, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas. Nem csak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak. A masszázs hatása kétféle lehet: közvetlen és közvetett. Közvetlen hatásnál helyi reakciókat érünk el, például izomtónus javítása, feszes izomzat lazítása. A közvetett hatás esetében pedig a belső szervek funkcionális működését befolyásolhatjuk. A masszázs terápiás hatása alapján tehát fontos szerepet játszik a megelőzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban.

sv2A masszázs ízületeket is regenerál! Csont vagy ízületi sérülések után, mivel az izmok, ízületek mozdulatlanságra kényszerülnek, lelassul a helyi vérkeringés, nyirokpangás következik be, ez pedig duzzanathoz,izomletapadásokhoz vezet. Megfelelő masszázs alkalmazásával felgyorsíthatjuk a vér- és nyirokkeringést, eloszlik a duzzanat, fellazul az összetapadás, és az ízület visszanyeri egészséges aktivitását.

svédmasszázs miskolcIntenzív erőteljes masszázskezelés, nagy részben masszázs fogásokkal a sporttevékenységgel együtt járó aktív izom és ízületi munka elő- és utókezelésére. Sport területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.Sport tevékenység előtt: bemelegítő és teljesítménynövelő, izom és ízületi sérülések veszélyét redukáló hatású. Sport után: lazító, izomláz csökkentő, és az izmokban zajló anyagcserét segíti elő.
Szalon képA masszázst gyógymasszázs formájában rendszerességgel ajánlom. Betegségek, problémák esetén hetente kétszer. Rekreációként heti, egy átmozgatásként. Természetesen ez egyéni igény szerint változik, az  első konzultáció alakalmával egyeztetjük.

Bejelentkezni e-mailben, vagy telefonon lehet:
erikabihari80@gmail.com vagy +3670/944-81-69 elérhetőségeimen.
Naprakész infók, hírek, érdekességek a Fecebook oldalamon itt >>