Hivatalos cikkek

Tornagyakorlatok mindenkinek

Ebben a bejegyzésben olyan tornagyakorlatokat szeretnék megosztani, amelyek minden ember számára hasznosak lehetnek, akár felnőtt, akár gyermekről legyen is szó. Ezek a gyakorlatok mindenki számára könnyen elvégezhetőek. 

A következő videón egy teljes gyakorlatsort láthatsz, amivel a hátizomzatodat mozgathatod át. Ezt a gyakorlatsor végrehajtása nem csak azoknak ajánlott, akiknél már létrejött a porckorongsérv, hanem azoknak is, akik meg szeretnék előzni annak kialakulását. Különösen akkor ajánlott, ha olyan nehéz fizikai munkát végzel, vagy ha a valaki osteochondrosis-ban, gerincferdülésben, túlzott kyphosis-ban vagy lordosis-ban szenved.

Forrás: https://ketkes.com/a-sebesz-lebeszelte-a-mutetrol-azonban-ezeknek-a-tornagyakorlatoknak-az-elvegzeset-javasolta-mar-hat-honap-utan-latvanyos-eredmeny-mutatkozott/

 

A krokodil módszert ausztrál orvosok fejlesztették ki, miután megfigyelték azt, hogy ezen óriás hüllők gerince mennyire fejlett. Ezután tanulmányozni kezdték az állat mozgását, életmódját, és ennek alapján kialakították azt a gyógytornát, amelyet a krokodilról neveztek el.

 

Forrás: http://egyazegyben.com/egy-torna-ami-minden-gerincproblemat-megszuntet-krokodil-torna-51202

 

Ha gyakran fáj a nyakad, a következő gyakorlatokat ajánlom neked ezen a videón:

 

 

 

Ami még érdekelhet: